Jurnal Live: Acces complet în culisele pregătirii concertului “VUNK în Oraşul Minunilor”

De: Cătălina Matei / 07.09.2014, 08:00
Jurnal Live: Acces complet în culisele pregătirii concertului “VUNK în Oraşul Minunilor”
Continuând tradiţia de anul trecut, VUNK da acces complet la pregătirile celui mai mare concert al trupei, “VUNK în Oraşul Minunilor”, printr-un jurnal live de pregătiri scris de membrii formaţiei şi ai stafului tehnic, cu participarea excepţională a lui Cornel Ilie, liderul VUNK.

Jurnalul “VUNK în Oraşul Minunilor” debutează astăzi, cu exact o lună înainte de concertul de la Sala Polivalenta, într-un blog găzduit de Bestmusic.r,o şi va avea postari zilnice cu fotografii şi experienţe care nu îşi pot găsi locul într-o ştire, dar care ajută fanii să-i cunoască mai bine pe membrii trupei şi să înţeleagă mecanismul uriaş care se afla în spatele producţiilor VUNK din fiecare toamnă. Jurnalul poate fi citit aici: http://www.bestmusic.ro/VUNKinOrasulMinunilor/.

“Ca să intre şi mai mult în lumea noastră într-un concert, cred că este important că publicul să cunoască artistul pe care-l iubeşte şi înainte de a intra în scenă. Există mereu multe întâmplări care nasc o poveste frumoasă. Anul acesta, Oraşul Minunilor este tărâmul pe care invităm oamenii să-şi regăsească sufletul. Construcţia acestui oraş este una cu multe întâmplări, piedici, bucurii, tensiuni, accidente, salvari şi soluţii de urgenţă. În acest jurnal lăsăm lumea să ne cunoască şi mai mult. Mai mult ca oricând”, a spus Cornel Ilie.

“VUNK în Oraşul Minunilor” va beneficia de o inovaţie mondială din punctul de vedere al proiecţiilor video şi va fi primul concert al unei trupe din România cu sunet surround, că la cinema. În afişul de promovare făcut public în urmă cu doar câteva zile, cei patru membri ai trupei sunt transformaţi în eroi care amintesc de benzile desenate.

“VUNK în Oraşul Minunilor”, o poveste de concert, va fi o producţie care va depăşi cu mult desfăşurarea de forţe din precedentul show al trupei de la Sala Polivalenta, desemnat de presă de specialitate drept „cea mai mare producţie indoor a unei trupe româneşti”.

Biletele pentru concertul “VUNK în Oraşul Minunilor” sunt disponibile în reţelele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, la ghişeele Postei Romane, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online pe www.iabilet.ro.