Jurnalistul Adelin Petrişor revine la TVR

De: Ana Obretin / 31.05.2022, 14:23
Jurnalistul Adelin Petrişor revine la TVR

Adelin Petrişor revine în echipa Ştirilor TVR, începând cu 1 iunie. Jurnalistul care a transmis pentru Televiziunea Română din cele mai fierbinţi zone de pe Glob – Coreea de Nord, Libia, Irak, Afganistan, Iran, Siria – se întoarce ca reporter special al Ştirilor TVR.

Adelin Petrişor se alătură echipei care va relansa în curând postul de ştiri TVR Info, potrivit unui comunicat remis Apropo de TVR.

„Mă întorc la TVR pentru a fi din nou parte din redacţia care produce unele dintre cele mai curate şi echilibrate jurnale de ştiri din România. Sper din tot sufletul să pot aduce cât mai repede la Telejurnal poveşti interesante, aşa cum am făcut-o şi în trecut”, declară jurnalistul, care părăsește astfel echipa Euronews, un post care urmează să fie lansat.

Pentru Televiziunea publică, Adelin Petrişor a transmis în premieră din Coreea de Nord, a realizat primul interviu de după Revoluţie cu liderul palestinian Yasser Arafat. Tot pentru TVR, Adelin Petrişor a realizat reportaje şi transmisiuni în direct, în exclusivitate, din Libia, Irak, Afganistan, Iran sau Mali.

Recent, în pandemie, reporterul special al Ştirilor TVR a filmat în diverse spitale din ţară situaţii limită în lupta anti COVID-19.

În urmă cu doar jumătate de an, pentru Ştirile TVR, Adelin Petrişor a fost în Siria, pe urmele teroriştilor din Statul Islamic. Reportajele în premieră pentru România, în care a discutat cu terorişti ISIS şi cu soţii ale acestora, s-au difuzat în toate ediţiile programelor de ştiri ale TVR, respectiv în Telejurnalul postului TVR 1 şi în Ora de ştiri de la TVR 2.

CITEȘTE ȘI: „Dragii noştri, aflaţi despre noi…” – proiect de film-documentar TVR

Foto: TVR