Just married

Apropo.ro / 17.06.2002, 19:54
Just married
Dupa o logodna de trei ani, Paul McCartney (59 de ani) și Heather Mills (34 de ani) s-au casatorit lunea trecuta. Fastuoasa ceremonie a avut loc într-un castel din Irlanda, în prezența a 300 de invitați. Momentul a fost extrem de romantic: mireasa a venit spre biserica cu o


Dupa o logodna de trei ani, Paul McCartney (59 de ani) și Heather Mills (34 de ani) s-au casatorit lunea trecuta. Fastuoasa ceremonie a avut loc într-un castel din Irlanda, în prezența a 300 de invitați.

Momentul a fost extrem de romantic: mireasa a venit spre biserica cu o barca ce a traversat lacul castelului, iar, în momentul rostirii juramintelor, ea a început sa planga de fericire. Petrecerea de dupa ceremonie pare sa fi avut tematica indiana, pentru ca meniul, în totalitate vegetarian, a fost alcatuit din preparate specifice bucatariei indiene, iar muzica de la petrecere, interpretata de celebrul muzician britanic Chinmaya Dunster, a fost tot indiana. Costurile acestei nunți au fost estimate la 3 milioane de dolari.

Sursa:

Tags: