Justin Bieber a leșinat pe scenă în timpul concertului de pe O2 Arena

Apropo.ro / 09.03.2013, 10:00
Justin Bieber este epuizat fizic și psihic. Artistul și-a întrerupt concertul de pe O2 Arena din Londra după ce a leșinat pe scenă.

După ce a avut probleme de respirație pe tot parcursul concertului de pe O2 Arena din Londra, Justin Bieber a leșinat pe scenă, fiind nevoit astfel să întrerupă spectacolul de joi seară.

Scooter Braun, managerul artistului în vârstă de 19 ani, a venit pe scenă să anunțe că Bieber se află în culise cu o echipă de la urgențe. El a mai adăugat că medicii i-au recomandat să meargă la spital pentru câteva analize la plămâni.

Justin Bieber

Justin la spital

Imediat ce Justin Bieber și-a mai revenit, el a ținut să se întoarcă pe scenă, la fanii săi. Și-a continuat concertul 15 minute după incident, iar mai apoi a mers la spital.

În toată această nebunie, Justin Bieber a găsit puterea de a se poza pe holurile spitalului și în rezervă, imagini pe care le-a postat și pe internet.

spital

Justin a fotografiat coridorul spitalului

Epuizarea fizică și psihică a lui Bieber a fost observată și de către fanii săi, care îl urmăresc pe internet sau la hotelurile în care se cazează. În ultima perioadă este palid și fără energie, parcă abia se ține pe picioare. O parte dintre fani speră că idolul lor nu va cădea pradă drogurilor.

Bieber

Bieber palid la față, la ieșirea din hotel