Justin Bieber a vomitat pe scenă (Video)

De: Gabriela Voicu / 01.10.2012, 11:20
Justin Bieber a vomitat pe scenă (Video)
Justin Bieber a avut parte de un moment penibil în timpul primului său concert din turneul "Believe", când a vomitat pe scenă chiar în fața fanilor.

Turneul „Believe” al lui Justin Bieber a început prost! La primul concert, susținut în Glendale, Arizona, solistul a vomitat pe scenă.

Lui Justin Bieber i s-a făcut rău în timp ce cânta piesa „Out Of Town Girl”, s-a întors cu spatele la public și a vomitat.

„E greu pentru mine, știți, nu mă simt bine și vomit în fața oamenilor”, a spus Justin. „Mă veți iubi în continuare, deși vomit pe scenă?”, a continuat el să îi întrebe pe cei prezenți la concertul său.

La scurt timp, Bieber a părăsit scena, lăsându-și fanii să cânte în locul lui.

După concert, iubitul Selenei Gomez a scris pe Twitter: „Laptele a fost o alegere proastă. Lol.” El a încărcat și o poză pentru a le arăta fanilor că se odihnește.

Turneul „Believe”, care promoveaza albumul cu același nume, continuă cu show-uri în SUA și Canada, iar în primavara anului viitor se va muta în Europa, cu show-uri în UK, Germania, Franța și Italia. Cu puțin noroc, și fanii români vor avea parte de un concert al lui Bieber.

Vezi mai sus momentul în care Justin Bieber vomită pe scenă.