Justin Bieber, bătut măr! (Video)

De: Gabriela Voicu / 20.03.2012, 12:30
Justin Bieber, bătut măr! (Video)
Justin Bieber s-a ales cu fracturi, răni și sânge pe față, într-un cadru sângeros creat de echipa revistei americane Complex Magazine.

Justin Bieber a intrat în sala de box! Din păcate, adversarul era puternic, iar puștiul s-a ales cu fracturi multiple și răni însângerate.

Din fericire, toată povestea a fost doar cadrul în care a fost realizată coperta de aprilie a revistei americane Complex Magazine, aflată la a zecea aniversare.

Justin Bieber este personajul de pe copertă, iar ideea pictorialului a pornit de la deviza cântărețului, care a mărturisit că oricâte lovituri (metaforic vorbind) ar primi este în stare să se ridice de fiecare dată.

Chiar și așa, imaginile postate pe Twitter și pe Youtube i-au șocat initial pe fani. Nici nu putea fi altfel, având în vedere duritatea imaginilor, cu Justin Bieber plin de sânge, lovit din toate direcțiile.

În realitate, el este în siguranță și se simte foarte bine. La majorat, Justin Bieber a primit cadou o mașină electrică de lux – Fisker Karma 2012 – de la managerul său, Scooter Brown.