Justin Bieber, dat în judecată de un fost bodyguard

De: Gabriela Voicu / 11.01.2013, 15:00
Justin Bieber, dat în judecată de un fost bodyguard
Moshe Benabou, un fost bodyguard de-ai lui Justin Bieber, îl acuză pe cântăreț că l-a bătut și că nu i-a plătit salariul datorat.

Justin Bieber este acuzat de fostul său bodyguard că l-a atacat și l-a bătut cu pumnii in piept, după ce s-au luat la ceartă din cauza banilor

Moshe Benabou a declarat că Bieber îi datorează peste 420.000 $ pentru munca depusa inclusiv în orele petrecute peste program și îl acuză pe interpretul piesei „Boyfriend” că l-a bătut.

În plângerea depusă la tribunal, bărbatul a specificat că pur și simplu l-a întrebat pe Justin Bieber dacă ar trebui să intervină pentru a-l feri de un membru al anturajului vedetei, însă cântărețul a fost deranjat și l-a atacat pe bodyguard, crezând că acesta luase măsuri pentru a nu-i permite respectivei persoane să se mai apropie fizic de el.

Benabou a precizat că nu a ripostat când a fost lovit în piept de Bieber, pentru a nu-l răni pe acesta, dar și că a fost concediat imediat după această altercație.

Justin Bieber (Foto: Hepta)

Ilan Heimanson, avocatul bodyguard-ului, a declarat că „timp de doi ani, domnul Benabou s-a asigurat că domnul Bieber este mereu în siguranță și a cerut, ca orice angajat, să fie tratat cu respect și în concordnță cu legea. Din păcate nu a primit acest lucru”.

Justin Bieber are o mulțime de probleme în ultima vreme. După ce s-a despărțit de iubita sa, cântăreața Selena Gomez, cu care de curând s-a împăcat, un paparazzo l-a fotografiat fumând marijuana, mașina sa a fost implicată într-un accident soldat cu moartea unui fotograf, iar fanii lui au pornit un trend bizar pe Twitter, postand fotografii în care apar automutilându-se.

Purtătorii de cuvânt ai starului în vârstă de 18 ani încă nu au comentat vizavi de procesul deschis de fostul său bodyguard.