Justin Bieber e istorie! Drake, cel mai ascultat cântăreţ

De: Nicoleta Nicolae / 19.05.2016, 10:39
Justin Bieber e istorie! Drake, cel mai ascultat cântăreţ
Rapperul canadian Drake, al cărui album, "Views" se află în fruntea vânzărilor în Statele Unite, l-a depăşit miercuri pe compatriotul său, Justin Bieber, devenind cel mai ascultat cântăreţ în streming pe Spotify.

Succesul lui Drake pe Spotify a fost înregistrat în pofida faptului că vedeta rap şi-a lansat albumul în exclusivitate pe platforma concurentă Apple Music. El avea miercuri dimineaţă 3,21 de miliarde de ascultări, devansându-l uşor pe Justin Bieber, cu 3,18, potrivit site-ului Kworb, care contabilizează aceste date. Podiumul este completat de cântăreţul englez Ed Sheeran, cu mult în urma primilor doi, cu 2,15 miliarde de ascultări.

Drake şi-a depăşit compatriotul la câteva zile după ce albumul său „Views” a devenit disponibil pe Spotify, două săptămâni acesta putând fi ascultat integral doar pe Apple Music. Unele piese de pe album au fost ascultate de 245,1 milioane de ori în Statele Unite, în săptămâna de după lansarea din 29 aprilie, depăşind şi în această privinţă recordul stabilit de Bieber în noiembrie, cu albumul „Purpose”, potrivit Agerpres.