Justin Bieber este noua imagine a brandului Calvin Klein

Apropo.ro / 07.01.2015, 10:50
Justin Bieber este noua imagine a brandului Calvin Klein
Contestat de o parte a publicului adult, de-a dreptul urât de o alta, însă idolatrizat de adolescentele din întreaga lume, Justin Bieber a reuşit zilele astea să dea o lovitură de imagine semnificativă: a fost ales imaginea brandului Calvin Klein.
Zvonurile despre colaborarea dintre Calvin Klein şi Justin Bieber au început să apară încă din aprilie anul trecut când Justin a postat pe contul său de Instagram selfie-uri în care purta îmbrăcăminte marca CK. Misterul a ieşit la iveală abia zilele acestea, după ce artistul canadian a fost văzut în compania Larei Stone, imaginea oficială a companiei. 
  
„Mă îmbrac de la Calvin Klein de ani de zile şi am sperat mereu la o colaborare.” a spus Bieber celor de la WWD. ” A fost întotdeauna un vis al meu. Primăvara trecută, am postat pe Instagram o fotografie cu mine purtând hainele lor şi am folosit hashtag-ul #mycalvins. Poză a fost văzută de cine trebuie şi…de aici am pornit.” 
  
Clavin Klein a fost primul care a confirmat oficial colaborarea cu Justin Bieber, după ce a postat pe contul sau de Twitter mai multe clipuri ale campaniei.