Justin Bieber: „Eu am succes, nu sunt un ratat ca Lindsay Lohan”

Apropo.ro / 15.03.2013, 15:00
Justin Bieber a devenit unul dintre cele mai urâcioase personaje de la Hollywood. Este implicat în numeroase scandaluri de nici nu le mai știe numărul.

Justin Bieber, în vârstă de 19 ani, are un talent aparte de a-și face dușmani printre vedetele de la Hollywood.

Justin se ceartă cu Olivia Wilde, cu Charlie Sheen, dar și mulți alții, însă cel mai recent scandal este cu Lindsay Lohan.

Justin și-a permis să râdă de starea ei financiară precară și de faptul că nu etse în stare să-și plătească impozitele către statul american. „Lohan este o învinsă”. spune Bierber.

Lohan

Deși și-a dat seama că a greșit punând pe Twitter mesaje nepoliticoase, Bierber a continuat cu afirmațiile la adresa actriței.

Tânărul se laudă singur pe rețelele de socializare că își cunoaște foarte bine valoarea șinivelul la care a ajuns, nivel la care unii doar aspiră, asta ca o lovitură sub centură pentru Lohan. El susține că nu se poate compara cu o actriță ca ea, care nu se poate descurca singură din punct de vedere financiar.

Bieber Instagram

„Lindsay este o pierzătoare pentru că nu mai are niciun ban. Eu sunt mai bun ca ea pentru că am mulți bani”, susține artistul.