Justin Bieber fotografiat când își scuipa fanii, de la balcon

Apropo.ro / 28.07.2013, 16:00
Justin Bieber fotografiat când își scuipa fanii, de la balcon
Justin Bieber s-a transformat într-un băiat fără maniere, care consumă droguri și care face numai fapte necugetate. Mai are fani?

Justin Bieber, în vârstă de 19 ani, nu mai poate ține piept succesului, drept urmare s-a transformat într-un personaj negativ.

După ce s-a fotografiat când își făcea nevoile fiziologice în găleata cu mop a unui restaurant, acum vine cu o alta… și mai nesimțită.

Acum că are fanii la picioare și are conturile doldora de bani, Justin Bieber își permite orice. TMZ scrie că Bierber și-a scuipat fanii de la balconul hotelului la care era cazat în Toronto, Canada.

fanii lui bieber

Bieber a avut timp și să-și filmeze și fotografieze fanii veniți să-l vadă, dar și să se imortalizeze într-un moment în care a dovedit cât de mult își erspectă el fanii, cei care l-au ajutat să devină celebru.

Nu este pentru prima dată când Bieber face un asemenea gest birjăresc. În urmă cu o lună, artistul l-a scuipat în față pe angajatul unui bar în care se afla și el. Justin Bieber îl suspectase că i-a făcut poze pe ascuns.