Justin Bieber, gest indecent într-un sit mayaş!

De: Nicoleta Nicolae / 11.01.2016, 12:13
Justin Bieber, gest indecent într-un sit mayaş!
Cântăreţul canadian Justin Bieber şi câţiva prieteni care îl însoţeau au fost rugaţi să părăsească Tulum, un sit al civilizaţiei maya, după ce artistul ar fi încercat să se urce pe câteva ruine istorice şi şi-a expus fesele în faţa turiştilor, potrivit mediafax.ro.


Un oficial de la Institutul Naţional de Antropologie şi Istorie din Mexic a spus că incidentul a avut loc săptămâna trecută, fără să precizeze însă ruinele pe care artistul ar fi încercat să se caţere. Deşi vizitatorii au voie să urce pe câteva piramide precolumbiene din Mexic, acestora le este interzis să facă acest lucru pe alte ruine, considerate vulnerabile sau instabile.

De asemenea, potrivit contactmusic.com, artistul nord-american a pătruns în perimetrul sitului istoric ţinând în mână o cutie de bere pe care o desfăcuse cu câteva clipe mai devreme. Justin Bieber, avertizat de supraveghetorii sitului, a renunţat la cutia de bere, dar, ulterior, a fost dat afară din Tulum din cauza comportamentului său indecent.

Pe de altă parte, directorul Institutului, Adriana Velazquez-Morlet, a declarat pentru „Entertainment Tonight” că Justin Bieber şi prietenii lui şi-au dat pantalonii în vine şi au insultat angajaţi ai sitului. „Noi avem o politică foarte strictă în privinţa conservării şi respectului faţă de moştenirea culturală mexicană, care se aplică la fel pentru toţi vizitatorii, fie că sunt celebri sau nu”, a spus Velazquez-Morlet.