Justin Bieber iar a comis-o! Uite ce a păţit o fată de 20 de ani din cauza lui!

Apropo.ro / 16.12.2013, 11:22
Justin Bieber iar a comis-o! Uite ce a păţit o fată de 20 de ani din cauza lui!
Pentru că e un petrecăreţ şI îi place să se distreze, Justin Bieber a organizat o petrecere extravagantă în locuinţa sa din Los Angeles.

O tânără în vârstă de 20 de ani a fost găsită inconştientă la petrecerea organizată de cântăreţul canadian Justin Bieber.

Stilul de viaţă al lui Justin Bieber nu a trecut neobservat în ultimele luni, acesta organizând petreceri extravagante în locuinţa sa din Calabasas, Los Angeles, însă cea mai recentă seară de distracţie s-a terminat în circumstanţe suspecte.

Potrivit tmz.com, o femeie în vârstă de 20 de ani a fost găsită leşinată în jurul orei 3.00 şi o ambulanţă a fost chemată la locuinţa actorului, însă, 15 minute mai târziu, a fost anulat apelul.

Tmz.com a scris că tânăra petrecăreaţă şi-a recăpătat cunoştinţa şi, când i s-a spus că o ambulanţă este pe drum, a insistat ca aceasta să nu mai vină.

Consumul de alcool ar fi reprezentat factorul care a dus la leşinul fetei, se arată în sursa citată.

„Nu a fost nicio problemă, un apel (la ambulanţă, n.r.) a fost făcut din precauţie, dar fetei i s-au dat lichide şi mâncare, şi-a revenit şi a mers acasă”, a spus un apropiat al lui Justin Bieber.

Petrecerile organizate de Justin Bieber sunt puţin neobişnuite, acesta îi pune pe oaspeţii săi să semneze un document prin care li se interzice să facă publice fotografii, filmuleţe şi informaţii despre eveniment. Dacă cineva încalcă aceste reguli, este obligat să plătească daune de 3 milioane de dolari.

La o petrecere pe care Justin Bieber a organizat-o pe 15 noiembrie, poliţia a fost chemată de trei ori, întrucât zgomotul era mult prea mare pentru vecinii cântăreţului.