Justin Bieber își reamintește că l-a provocat, degeaba, pe Tom Cruise la un meci MMA

De: Loredana Toma / 05.01.2021, 17:39
Justin Bieber își reamintește că l-a provocat, degeaba, pe Tom Cruise la un meci MMA

Cântărețul Justin Bieber i-a lansat lui Tom Cruise o provocare ciudată în urmă cu doi ani, iar acum, amintindu-și de acest lucru, spune, în glumă, că actorul este un fricos.

În iunie 2019, Bieber l-a provocat pe Cruise la un meci de MMA (arte marțiale) în ring și a spus că, dacă actorul nu acceptă, este un fricos.

Bieber: Cruise ar fi măturat cu mine pe jos

Nici acum nu sunt cunoscute motivele pentru care Bieber i-a lansat această provocare, dar, ulterior, cântărețul canadian și-a dat seama că un meci cu Tom Cruise nu ar fi fost cea mai inspirată idee. “Sunt aproape sigur că Tom Cruise ar mătura cu mine pe jos într-o luptă. Ar trebui să mă antrenez bine pentru asta pentru că, acum, eu sunt foarte slab, iar el este puternic”, declara atunci Bieber.

Mai în glumă, mai în serios, după lansarea provocării, Bieber a obținut sprijinul moral al actorului Dwayne Johnson, care l-a încurajat să lupte și să încerce să câștige. Numai mama cântărețului nu a văzut nimic interesant în toată povestea asta, întrebându-se care este scopul provocării.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Tom Cruise a ignorat toată vâlva

Tom Cruise este cunoscut pentru condiția sa fizică de invidiat și pentru faptul că își face singur cascadoriile pentru filme. Actorul a ignorat cu desăvârșire toată vâlva făcută de Bieber la vremea respectivă. Oricum, toată această poveste a fost reaminită pentru că Bieber și-a lansat clipul pentru cea mai recentă piesă, “Anyone”, în care el apare în rolul unui luptător. Bieber a postat, cu ocazia asta, tot un fel de glumă: “Tom Cruise este gata, e terminat”.

Luna trecută, Bieber a încheiat un parteneriat cu corul britanic Lewisham and Greenwich NHS pentru lansarea unei noi versiuni a melodiei sale “Holy”. Colaborarea a venit la cinci ani după ce Bieber și-a oferit sprijinul pentru ca piesa  “A Bridge Over You”, semnată de membrii corului, să urce pe primul loc în topuri în perioada Crăciunului.

CITEȘTE ȘI: Tom Cruise și-a construit un studio de producție sigur împotriva COVID într-o fostă bază militară

FOTO: Profimedia