Justin Bieber: „Mama nu m-a lasat sa cred in Mos Craciun”

Apropo.ro / 19.12.2011, 16:30
Justin Bieber:
Mare suferinta in inima tanarului Justin Bieber, cel care a innebunit tanara generatie cu muzica sa. In copilarie, artistul nu a fost lasat sa creada in Mos Craciun.

Cu doar o saptamana inainte de Craciun, Bieber face dezvaluiri socante despre „furtul” inocentei unui copil, de catre mama, ce dorea sa creada in cel care aduce daruri celor mici.

Bieber nu a crezut niciodata in batranelul in costum rosu care vine cu sacul incarcat cu daruri pentru copii: Mos Craciun. Mama lui i-a explicat, inca de mic, ca nu exista acest personaj.

„Mama mi-a explicat, in fiecare an, ca nu exista Mos Craciun. Se temea ca voi creste si voi continua sa cred in el, intr-o iluzie, iar acest lucru ar fi insemnat sa ma minta. Imi explica logic. Daca imi vorbea asa de Dumnezeu nu as fi crezut-o niciodata”, a declarat Justin intr-un interviu pentru AOL Music.

Mos Craciun

Exista Mos Craciun?

Justin spune ca, desi stia de acest lucru, nu l-a dezvaluit si celorlalti apropiati ai sai, pentru a le lasa aceasta bucurie.

In locul cadourilor puse sub bradul de Craciun, Bieber si familia sa au ales sa faca schimb de cadouri.

„Aveam un joc pe care il preferam in ziua de Craciun. Toata lumea aducea cadouri pentru baieti si fete. Dadeam cu zarul si daca faceai o dubla, trebuia sa alegi un cadou, daca nu urma o alta persoana. Apoi, data urmatoarea daca dadeai dubla puteai sa faci schimb de cadou cu cineva de langa tine”, isi aminteste tanarul artist.

„Imi amintesc ca imi doream un joc pentru baieti si am sfarsit prin a ma alege cu o pereche de pantaloni. Am fost dezamagit”, mai spune Justin Bieber.

De Craciun, Justin va merge in Canada la parintii sai, unde il asteapta fratele si sora lui, care sunt mai tineri decat el.

Intrebat ce anume isi doreste de Craciun, Bieber declara ca nu are nicio dorinta mareata in acest an, doar sa fie fericit si sanatos, iar lumea sa ii asculte ultimul album.