Justin Bieber Party: Invitații care oferă informații private pot plăti până la 5 milioane de dolari daune

Apropo.ro / 24.05.2013, 10:00
Sătul de informațiile false din presă despre viața sa, Justin Bieber le-a impus invitaților de la petrecerea sa o serie de reguli.

Justin Biber își permite să organizeze petreceri fastuoase, dar și să le impună invitaților o serie de reguli, în caz contrar ei ar putea fi dați în judecată și buni de plata daunelor moreale – 5 milioane de dolari. Se încumetă cineva?

Se zvonește că Justin Bieber ar fi organizat o petrecere la care și-a pus invitații să semneze un act prin care se angajau să nu divulge informații presei despre ceea ce se întâmplă acolo. În caz contrar, informatorul poate plăti până la 5 milioane de dolari „amendă”.

casa lui Bieber

Locuința de 6 milioane de dolari a lui Bieber, din Calabasas

Cei de la TMZ.com anunță că au deja o copie după actul respectiv și spun că este menționat și faptul că invitații nu au permisiunea de a face fotografii sau de a înregistra momente de la petrecerea va avea loc în locuința starului din Calabasas (în valoare de 6 milioane de dolari), dar și faptul că nu pot posta anănunte de la party pe rețelele sociale. Totul pentru ca imaginea lui Bieber și a invitaților săi să nu fie afectate.

JB

Mai mult, în documentul lui Biber mai este scris și faptul că cei care au probleme cu sănătatea, de orice natură, sunt sfătuiți să nu participe. Bun, și atunci ce anume te-ar mai atrage să confirmi prezența la un asemenea eveniment cu restricții mai mari ca la un concert, etc? Am spune că un puști are pretenții cam mari pentru vârsta lui….