Justin Bieber poarta blugi pentru femei

Apropo.ro / 13.09.2011, 17:00
Justin Bieber poarta blugi pentru femei
Justin Bieber a recunoscut de curand ca poarta blugi de dama, pentru ca acestia i se potrivesc mai bine decat cei pentru barbati.

Justin Bieber a declarat recent ca prefera sa se imbrace de la raionul pentru femei pentru ca ii stau mult mai bine hainele de dama.

Adolescentul de 17 ani a participat la o prezentare de moda Dolce&Gabbana, in cadrul New York Fahion Week, unde a „Am mai purtat blugi de dama, pentru ca imi vin bine. Nu este o tendinta in moda, port doar ce imi place”, a declarat artistul.

Justin Bieber a mai anuntat ca deocamdata se va concentra pe muzica, desi isi doreste foarte mult sa se casatoreasca, „dar nu prea curand”.

Justin Bieber poarta haine de dama

Totusi, vedeta, in varsta de 17 ani, nu pare ca ar vrea sa imprumute ceva din garderoba Selenei Gomez. In ceea ce priveste relatia lor, el a specificat ca merge „destul de bine”, desi nu se gandesc inca la casatorie.

Intrebat daca se anunta o nunta in viitorul apropiat, Justin Bieber a spus: „Nu stiu. Cred ca daca e sa fie, va fi. In acest moment ma concentrez pe muzica mea si simt ca merge destul de bine. Cred cu adevarat in casatorie, dar nu in viitorul apropiat. Noi (el si Selena n.r.) nu vom locui impreuna pana nu ne casatorim”, a mai spus Bieber.