Justin Bieber, record de audiență: bilete epuizate în 30 de secunde

De: Marian Andrei / 05.06.2012, 10:30
Justin Bieber, record de audiență: bilete epuizate în 30 de secunde
Biletele pentru două concerte pe care Justin Bieber le va susține în toamna acestui an la celebra Madison Square Garden din New York s-au epuizat în doar 30 de secunde!

Mai mult, reprezentanții casei sale de discuri, Island Def Jam, au anunțat că toate biletele pentru concertele incluse în turneul nord-american al tânărului artist canadian în vârstă de 18 ani au fost vândute într-o singură oră.

„Believe Tour” , care va debuta la 29 septembrie, este turneul de promovare al noului său album, „Believe”, pe care Bieber îl va lansa pe 19 iunie, și va include concerte în 45 de orașe din Statele Unite și Canada.

Biletele pentru cele două concerte pe care Justin Bieber le va susține, pe 28 și 29 noiembrie, la Madison Square Garden, celebra sală de concerte din New York, ce are o capacitate de 20.000 de locuri, s-au epuizat în 30 de secunde.

Justin Bieber, care în prezent locuiește în Statele Unite, este un adevărat idol pentru adolescenții din America de Nord. Albumul său de debut, intitulat „My World 2.0”, s-a vândut în aproape două milioane de exemplare în Statele Unite ale Americii.