Justin Bieber și Selena Gomez s-au împăcat

De: Gabriela Voicu / 23.12.2012, 14:50
Justin Bieber și Selena Gomez s-au împăcat
Justin Bieber și Selena Gomez sunt din nou împreună, iar dovada este setul de poze recente cu ei sărutându-se pe un aeroport american.

Fanii cuplului Justin Bieber-Selena Gomez au un motiv în plus să se bucure de sărbători, pentru că cei doi s-au împăcat și au fost fotografiați sărutându-se, recent, la aeroportul din Salt Lake City.

Cei doi au mers în vacanță alături de nu mai puțin faimoșii Taylor Swift și Harry Styles (din trupa One Direction), iar paparazzi i-au surprins la aeroport în timp ce Bieber o ținea în brațe pe Selena.

Cei doi purtau haine casual și „păreau foarte îndrăgostiți”, potrivit spuselor unui martor, care a comentat pentru RadarOnline.com.

Vezi mai multe imagini

Cuplul s-a destrămat în noiembrie pentru că Justin Bieber s-ar fi imprietenit cu fostul iubit al Selenei Gomez, Nick Jonas, ceea ce nu i-a convenit cântăreței, potrivit lui Perez Hilton.

Ei au hotărât, însă, să acorde o nouă șansă relației, deși Bieber a fost văzut în compania altei fete, despre care presa scria ca ar fi noua lui iubită.