Justin Timberlake a lansat clipul piesei „Take Back The Night” (Video)

De: Gabriela Voicu / 31.07.2013, 15:15
Justin Timberlake a lansat clipul piesei
Justin Timberlake nu poate sta departe de muzică prea multă vreme; artistul a revenit cu videoclipul piesei "Take Back The Night" de pe albumul "The 20/20 Experience".

Justin Timberlake nu poate sta departe de muzică prea multă vreme; artistul a revenit cu videoclipul piesei „Take Back The Night”.

În clipul de șase minute, Timberlake apare dansând în Chinatown din New York, în stilul său caracteristic, apoi se mută pe o scenă, unde cântă în fața a mii de fani.

„Take Back The Night” este cel mai recent single de pe albumul „The 20/20 Experience”, care a stârnit controverse fărăca Timberlake să știe inițial de ce.

Pe 15 iulie, artistul a declarat printr-un comunicat că până de curând nu aflase că denumirea „Take Back The Night” reprezintă și un centru internațional care susține victimele abuzurilor sexuale, inființat în urmă cu 40 de ani – The Take Back The Night Foundation. Timberlake a precizat că nici noua sa piesă, nici videoclipul acesteia, nu au legătură cu organizația respectivă, dar că a fost impresionat când a aflat despre fundație și că poate această coincidență este o ocazie bună pentru a deschide un subiect sensibil:

„Pe măsură ce am aflat mai multe despre The Take Back The Night Foundation, am fost impresionat de eforturile acesteia pentru a preveni violența împotriva femeilor, a crea comunități în care ele pot fi în siguranță și a încuraja relațiile bazate pe respect. Sper că această coincidență de nume va atrage atenția mai multor oameni asupra cauzei susținute de organizație”, a declarat cântărețul.