Justin Timberlake a lansat un site de design interior

De: Gabriela Voicu / 27.06.2012, 15:30
Justin Timberlake a lansat un site de design interior
Justin Timberlake se implică în tot mai multe activități extramuzicale, iar în ultima vreme și-a concentrat atenția asupra afacerilor sale din domeniul designului interior, lansând un site de profil.

Justin Timberlake a devenit designer de interior și a colaborat cu celebra decoratoare Estee Stanley pentru a crea o gamă de produse pentru locuințe. Recent, el a lansat și site-ul Homemint.com, pentru a le comercializa.

Cântărețul a acordat un interviu revistei Elle Decor, în ediția din luna mai. ,,Această colaborare cu Estee este una reală, nu cred că am fi putut face asta daca n-am fi lucrat împreună. Îmi place arhitectura curată, modernă”, declara el, atunci.

Jessica Biel și Justin Timberlake (Foto: Hepta)

Muzicianul-actor consideră ca ar putea transforma spații triste și neinteresante în adevarate oaze de liniște și voie-bună. Obiectele create de el și de Stanley vor fi vândute pe HomeMint, site ai cărui membri trebuie să plăteasca 10 $/lună pentru a rămâne înscriși.

Prețurile produselor variază între 7,99 $ pentru prosoape de baie și sute de dolari pentru alte accesorii.

Timberlake nu este străin de domeniul design-ului, el având și propriul brand de îmbrăcăminte, numit William Rast. El se implică și în cinematografie, urmând să compună coloana sonoră a unui film în care joacă logodnica sa, actrița Jessica Biel.