Justin Timberlake pregătește o surpriză muzicală

De: Gabriela Voicu / 25.05.2012, 17:40
Justin Timberlake pregătește o surpriză muzicală
Cântărețul devenit actor Justin Timberlake va compune coloana sonoră a unui film în care joacă logodnica sa, actrița Jessica Biel.

Când credeam că nu vom mai auzi curând de Justin Timberlake, cântărețul devenit actor va păși din nou în studio, pentru a pregăti o surpriză muzicală!

El nu va lansa, însă, o piesă nouă sau un album precum cele cu care ne-a obișnuit în urmă cu câțiva ani, ci a semnat un contract pentru a realiza coloana sonoră a filmului „The Devil and the Deep Blue Sea”, regizat de Bill Purple.

Jessica Biel si Justin Timberlake (Foto: Hepta)

Logodnica artistului, actrița Jessica Biel, joacă alături de Jeffrey Dean Morgan în acest film care relatează povestea unui arhitect (Jeffrey Dean Morgan), a cărui soție (Jessica Biel) moare. El se împrietenește apoi cu o adolescentă (Chloe Grace Moretz), pe care o ajută să construiască o plută pentru a traversa Oceanul Atlantic. Filmul se află în preproducție și va fi lansat pe marile ecrane în acest an.

În ultimii ani, Timberlake și-a întrerupt cariera muzicală, concentrându-se asupra rolurilor sale din filme, iar cel mai recent album, intitulat „FutureSex/LoveSounds”, a fost lansat în 2006. Anul trecut, însă, Justin Timberlake a explicat într-un interviu că nu are de gând să renunțe la cariera muzicală în favoarea celei cinematografice.