Justin Timberlake și Jessica Biel, petrecere de logodnă cu 100 de invitați

Apropo.ro / 29.05.2012, 15:30
Justin Timberlake și Jessica Biel, petrecere de logodnă cu 100 de invitați
Justin Timberlake și Jessica Biel, proaspăt logodiți, au făcut o petrecere de pomină alături de familie și cei mai buni prieteni.

Justin Timberlake și Jessica Biel au oficializat ceremonia de logodnă, deși el a cerut-o de soție încă din luna decembrie a anului 2011.

Cu această ocazie, cei doi artiși au făcut și o mare petrecere din Los Angeles la care au participat vedete de primă clasă, prieteni ai lor, precum și familiile lor.

Justin, în vârstă de 31 de ani, și Jessica, 30 de ani, au avut la petrecere peste 100 de invitați. Evenimentul a avut loc la reședința stilistei actriței, Estee Stanley.

Jessica Biel - inelul de logodna

Jessica Biel și inelul de logodnă

Cei doi au fost extrem de fericiți, iar Jessica a impresionat plăcut prin vestimentația ei simplă și elegantă, după cum spun surse apropiate celor doi.

„Sunt fericiți împreună. Au dansat toată noaptea și toată lumea s-a simțit bine”, a spus unul dintre invitați.

Justin și Jessica formează un cuplu, din 2007. Deși au existat neîntelegeri, în toți acești ani, marea propunere nu a întârziat să apară.

Nunta lui Timberlake cu Biel va avea loc anul acesta, dar o dată fixă nu se cunoaște încă. Cea mai entuziasmată de nunta ce se apropie este bunica lui Justin, Sadie Bomar, care a confirmat logodna celor doi și care o adoră pe Jessica.