Justin Timberlake și Jessica Biel s-au căsătorit

De: Marian Andrei / 20.08.2012, 14:30
Justin Timberlake și Jessica Biel s-au căsătorit
Justin Timberlake și logodnica sa, actrița Jessica Biel, s-au căsătorit, duminică, în cadrul unei ceremonii secrete.

Potrivit presei americane, ceremonia a fost secretă și a fost organizată pe o proprietate privată, iar invitații au fost cazați la hotelul de lux Four Seasons.

Cuplul a încercat să păstreze secretul asupra datei la care urma să aibă loc ceremonia, însă Sylvia Weinstock, o creatoare de torturi de nuntă, a contribuit la apariția speculațiilor despre iminenta căsătorie dintre Timberlake și Biel, după ce a dezvăluit pe Twitter că va merge în weekend în Jackson Hole – orașul în care cei doi s-au logodit în decembrie 2011.

Cântărețul, compozitorul, producătorul, dansatorul și actorul Justin Timberlake, în vârstă de 31 de ani, a avut, de-a lungul anilor, relații cu staruri de calibru din showbiz-ul american, precum Cameron Diaz, Britney Spears și Alyssa Milano.

Jessica Biel, în vârstă de 30 de ani, a apărut într-o serie de filme hollywoodiene, după ce s-a făcut cunoscută în serialul de televiziune „Al șaptelea cer”. În ultimii ani, ea a atras atenția publicului mai ales prin relația sa cu Justin Timberlake.