Justin Timberlake vorbește despre căsnicia lui, în emisiunea lui Ellen DeGeneres

Apropo.ro / 26.04.2013, 09:42
Justin Timberlake vorbește despre căsnicia lui, în emisiunea lui Ellen DeGeneres
Justin Timberlake a fost invitatul lui Ellen DeGeneres în emisiunea The Ellen Show. Justin a fost total uimit de surpriza prezentatoarei.

Justin Timberlake a fost invitat în emisiunea The Ellen Show, moderată de Ellen DeGeneres, unde a vorbit despre căsătoria lui cu actrița Jessica Biel.

Justin, în vârstă de 32 de ani, a prezentat și imagini de la nunta lor și a declarat că este un bărbat fericit alături de Jessica.

 


 

Din când în când mă uit la Jessica, atunci când ea nu mă observă, și am un moment din acela…. știu că am făcut cea mai bună alegere”, spune cântărețul. „Este minunat să te căsătorești cu cel mai bun prieten al tău. Ne completăm unul pe celălalt„, a adăugat acesta.

Și cum niciunul dintre cei doi prezenți în platou nu duc lipsă de simțul umorului, Ellen și-a adus aminte că nu a avut timp să îi dea cadoul de nuntă.

Impresionat de gestul ei, Justin parcă aștepta cu nerăbdare să vadă ce anume primește din partea ei. Ei bine, echipa a adus în platoul emisiunii un tablou imens cu Justin și Ellen, tocmai bun de pus pe un perete. Cei doi apăreau în imagine unul cu fața spre celălalt, parcă s-ar fi sorbit din priviri. Justin, plăcut impresionat, a început să râdă în hohote, la fel ca publicul ce asista la emisiune.

Noi doi ne știm de multă vreme și am vrut să îți dau un cadou special„, a menționat serioasă Ellen.