Juve il prefera pe Mutu in locul lui Muzzi

Apropo.ro / 17.01.2002, 08:56
Juve il prefera pe Mutu in locul lui Muzzi
Conducatorii clubului Juventus Torino considera ca atacantul echipei Udinese, Roberto Muzzi, este prea batrin si prea scump, si prefera sa-l achizitioneze pe jucatorul roman al formatiei Hellas Verona, Adrian Mutu, a anuntat cotidianul italian "Gazzetta di Parma". Muzzi, in varsta de 31 de

Conducatorii clubului Juventus Torino considera ca atacantul echipei Udinese, Roberto Muzzi, este prea batrin si prea scump, si prefera sa-l achizitioneze pe jucatorul roman al formatiei Hellas Verona, Adrian Mutu, a anuntat cotidianul italian „Gazzetta di Parma”.

Muzzi, in varsta de 31 de ani, este cotat la aproximativ 12 milioane de dolari, in timp ce Mutu are o cota de 17 milioane de euro, dar este cu opt ani mai tinar. Principalul obstacol in achizitionarea internationalului roman ramine faptul ca Verona doreste sa-l pastreze pe Mutu pina la incheierea sezonului.

De asemenea, presedintele clubului Udinese a declarat pentru „Gazzetta di Parma” ca Muzzi va ramine la echipa friulana cel putin pina la vara.

Adrian Mutu, care face parte din echipa etapei si din cea a campionatului, dupa 18 etape disputate in Serie A, a fost considerat de presa italiana cel mai bun jucator strain al rundei care s-a disputat duminica, acumulind o medie a notelor de 7,43. Internationalul roman a ocupat pozitia a doua in clasamentul jucatorilor din etapa a XVIII-a, dupa atacantul echipei AC Torino, Cristiano Lucarelli.

Atacantul Veronei se afla pe locul doi in topul stranierilor din campionat, cu o medie de 6,60, dupa mijlocasul brazilian al echipei Chievo Verona, Eriberto, si pe locul 6 in topul general al jucatorilor din Serie A. Mutu continua sa conduca in clasamentul jucatorilor cu cele mai multe faulturi comise: 72 in 18 etape.
Sursa:www.mediafax.ro