Juventus insista pentru Mutu

Apropo.ro / 03.08.2004, 10:47
Juventus insista pentru Mutu
Gruparea italiana Juventus Torino insista pentru aducerea fotbalistului Adrian Mutu, astfel ca a solicitat clubului Chelsea împrumutul atacantului român. "Dupa ce Di Vaio a fost cedat la Valencia, iar Trezeguet și Del Piero sînt departe de forma care i-a consacrat, Juventus încearca sa

Gruparea italiana Juventus Torino insista pentru aducerea fotbalistului Adrian Mutu, astfel ca a solicitat clubului Chelsea împrumutul atacantului român.

„Dupa ce Di Vaio a fost cedat la Valencia, iar Trezeguet și Del Piero sînt departe de forma care i-a consacrat, Juventus încearca sa aduca un jucator de valoare internaționala. Directorul general Luciano Moggi a pus ochii pe românul Adrian Mutu. Juventus prefera soluția împrumutului și este dispusa sa-i plateasca salariul de 4,5 milioane de euro”, scrie sursa citata.

Potrivit agenției Datasport, Mutu ar reprezenta soluția ideala pentru schemele antrenorului Fabio Capello. „O eventuala venire la Juventus ar reprezenta o soluție interesanta pentru atacantul de 25 de ani, care a demonstrat tot timpul în Italia ca se ridica la nivelul așteptarilor. Juventus este dispusa sa-i plateasca salariul faraonic, dar dorește doar un împrumut în stilul lui Crespo la Milan. Oricum, lucrurile trebuie facute rapid, pentru ca în scurt timp trebuie anunțata lista pentru Liga Campionilor”, noteaza Datasport.

Mediafax