Juventus Torino, interesat de achizitionarea lui Chivu

Apropo.ro / 06.07.2004, 10:30
Juventus Torino, interesat de achizitionarea lui Chivu
Clubul Juventus Torino s-a aratat interesat de achiziționarea fundașului român al echipei AS Roma, Cristian Chivu, informeaza Datasport. Clubul torinez și-a manifestat interesul fața de jucatorul român cu ocazia negocierilor purtate pentru transferul coechipierului

Clubul Juventus Torino s-a aratat interesat de achiziționarea fundașului român al echipei AS Roma, Cristian Chivu, informeaza Datasport.

Clubul torinez și-a manifestat interesul fața de jucatorul român cu ocazia negocierilor purtate pentru transferul coechipierului acestuia, Emerson. Echipa Juventus Torino este antrenata de Fabio Capello, care a pregatit în sezonul trecut formația AS Roma.

„Fundașul nu ar refuza sa se transfere la Juventus, avînd în vedere faptul ca la aceasta echipa ar lucra cu antrenorul Fabio Capello, cel care l-a adus în Italia și cu care s-a înțeles foarte bine sezonul trecut, la AS Roma. Pierderea lui Chivu ar fi una grava pentru romani, care nu pot fi înca siguri ca îi vor transfera pe Matteo Ferrari și Philippe Mexes”, noteaza sursa citata.

Chivu a fost achiziționat de AS Roma în septembrie 2003, de la formația olandeza Ajax Amsterdam, în schimbul sumei de 18,5 milioane de euro.

Mediafax