Kaira şi Sişu Tudor sunt „Condamnaţi la fericire”!

Apropo.ro / 17.10.2014, 11:48
Kaira şi Sişu Tudor sunt
Nouă revelaţie din industria muzicală românească, Kaira, lansează single-ul "Condamnaţi la fericire", în colaborare cu Sişu Tudor, un artist hip-hop autentic şi cu rezonanţă în muzică, co-autor al versurilor piesei.

Produsă în studiourile Kazibo Music de către Alex Pelin şi Ovidiu Baciu (Naguale) şi lansată alături de Cat Music, piesa „Condamnaţi la fericire” are un puternic mesaj social, ce pune în discuţie subiectul unităţii naţionale. Orechestrat de către Dan Deaconu şi Daniel Costache, single-ul Kairei vorbeşte despre eroii în devenire, eroi ce vor aduce un val de schimbare în România.

„Kazibo Music este familia mea muzicală şi am reuşit să mă regăsesc din punct de vedere muzical. este piesa care transmite mesajul meu şi al lui Sisu, nealterat, către public. Sunt Kaira şi iubesc România!”, declară Kaira.


În mai puţin de un an de la lansare, sub managementul Kazibo Music, Kaira a ajuns în topul celor mai difuzaţi artişti din România. Colaborarea cu Delia pentru hit-ul „Pe aripi de vânt” i-a adus aprecierea ascultătorilor şi Kaira este determinată să demonstreze că are locul ei în industia muzicală.