Kaiser Chiefs, show incendiar in a doua zi de B’estfest

Apropo.ro / 06.07.2008, 11:52
Kaiser Chiefs, show incendiar in a doua zi de B'estfest
Dupa o prima zi de B'estfest plina de energie, cand am putut sa ascultam pe artisti precum Alanis Morisette, Appolo 440, Unkle si Cypress Hill, a doua zi de festival a adus noi surprize iubitorilor de muzica buna.

Dupa o prima zi de B’estfest plina de energie, cand am putut sa ascultam pe artisti precum Alanis Morisette, Appolo 440, Unkle si Cypress Hill, a doua zi de festival a adus noi surprize iubitorilor de muzica buna.

Ziua a inceput cu un recital a romanilor de la The Moood, trupa tanara si plina de potential, care din pacate a fost ascultata de doar 250-300 de persoane si a suferit de probleme tehnice, sonorizarea fiind defectuoasa. Formatia romaneasca a lasat o impresie placuta, dar, totusi, desi sunt antrenati pe scenele cluburilor bucurestene, membrii trupei inca nu pot convinge publicul la un festival de amploarea B’estfest. Lucrurile s-au mai incalzit putin cu venirea pe scena a celor de la The Hot Stewards. Inedita formatie britanica a reusit sa capteze atentia celor prezenti printr-un show plin de energie si culoare.

Atmosfera de la festival s-a schimbat in jurul orei 20.00 cand masa de oameni s-a strans in fata scenei Heineken pentru a astepta recitalul celor de la Manic Street Preachers. Artistii au urcat pe scena, cu 10 minute intarziere, ovationati de aproximativ 6.500 de persoane. Cei de la "The Manics" si-au inceput show-ul cu hit-ul "Motorcycle Emptiness", urmand piese precum "Little Baby Nothing", cantate impreuna cu fanii prezenti. Cei de la Manics au surprins audienta si cu un cover dupa hit-ul Rihannei, "Umbrella". Din pacate pentru cei prezenti, trupa lui James Bradfield nu a fost in momentele sale cele mai bune. Desi au “sunat” bine si au cantat vechile hit-uri, nu au reusit sa convinga publicul venit la festival, lasand impresia unei trupe cam "batraioare". Singurul moment cu adevarat interesant a fost ultima piesa a trupei, "If You Tolerate This Your Children Will be Next", cand intreaga audienta a cantat impreuna cu trupetii.

 

 

 

O seara de vis

Show-ul adevarat a inceput propriu-zis cu urcarea pe scena a celor de la Kaiser Chiefs, britanicii fiind intr-o forma de zile mari. Cei cinci au reusit sa capteze atentia fanilor, dand un recital plin de energie, timp de mai bine de o ora si jumatate. Ricky Wilson, vocalul trupei, a demonstrat ca stie cum sa stranga si sa tina in priza un public numeros, de aproximativ 15.000 de persoane.

Ricky a fost deliciul fanilor, invitand publicul sa cante alaturi de formatie, a dansat pe scena, a sarit, a vorbit cu cei prezenti, a creat o atmosfera cu totul magica. Audienta electrizata a cantat impreuna cu formatia hit-uri precum "Oh my God", "Everyday i love you Less and Less", "Modern Way","I Predict a Riot", "Highrods", "Thank You Very Much", "Heat Dies Down", "Never Miss a Beat", explodand la "Ruby", single care a intrat anul trecut direct pe primul loc in topurile de specialitate.

Kaiser Chiefs au interpretat la bis piesa "The Angry Mob", melodie a carei videoclip a fost filmat chiar in Bucuresti, dupa cum a tinut sa explice fanilor, vocalul formatiei. Show-ul s-a incheiat cu hit-ul "Oh my God", primit cu urale de publicul extaziat. "Ne vedem data viitoare", a promis Ricky, inainte de a iesi din scena, alaturi de colegii sai de trupa.

 

 

Dupa terminarea spectacolului, o mare parte din spectatori s-a indreptat catre cortul care adaposteste petrecerea Silent Disco, unde au ramas pana la inchiderea zilei de festival, la ora 2.00 noaptea.

Bugetul festivalului din acest an se ridica la aproximativ 3 milioane de euro (cu 30% mai mare fata de cel de anul trecut) – onorariile artistilor insumand aproximativ 2 milioane de euro, in timp ce bugetul de productie a crescut la 1 million de euro.

Spectatorii isi mai pot cumpara bilete pentru festival de la intrarea in spatiul destinat desfasurarii acestuia. Nu ratati ultima zi din B’estfest, cand vor urca pe scena Nelly Furtado, Manu Chao, Stereophonics, Roisin Murphy si Sunrise Avenue.

 

 

Foto: Alex Barbulescu

 

Citeste si:

Vara incendiara cu show-uri sold-out

Vara incendiara cu show-uri sold-out

Anul 2008 se anunta a fi unul cu adevarat plin in ceea ce prives…

Sunrise Avenue, un nou nume pe afisul B`estfest

Sunrise Avenue, un nou nume pe afisul B`estfest

Trupa finlandeza Sunrise Avenue

Judas Priest urca pe scena B`estfest

Judas Priest urca pe scena B`estfest

B`estfest 2008 ”creste” cu inca o zi! Dupa succesul concertelor sustinute anul trecut de Marilyn Manson si Alice Cooper, editia de anul acesta va avea o zi …

Jocul zilei

Clipul zilei

Tornado Blonda de la DEX
Ghideaza-ti tornada si distruge totul in cale pentru a trece la nivelul urmator Cuvinte cheie: blonda dex
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau
Comenteaza trimite pe ym printeaza