Kaiser Chiefs, Ska-P și The Sweet Life Society la Festivalul Peninsula 2013

Apropo.ro / 19.03.2013, 09:41
Kaiser Chiefs, Ska-P și The Sweet Life Society la Festivalul Peninsula 2013
Trupele Kaiser Chiefs, Ska-P și The Sweet Life Society vor cânta la cea de-a XI-a ediție a Festivalului Peninsula, la evenimentul care va avea loc, în perioada 18-21 iulie.

Trupele Kaiser Chiefs, Ska-P și The Sweet Life Society vor cânta la cea de-a XI-a ediție a Festivalului Peninsula, la evenimentul care va avea loc, în perioada 18-21 iulie, lângă Cluj-Napoca, urmând să mixeze Utah Jazz.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de organizatorii Festivalului Peninsula, una din cele mai bune trupe din Marea Britanie, Kaiser Chiefs, va concerta la cea de-a XI-a ediție a Festivalului Peninsula de la Cluj-Napoca.

Trupa din Leeds, de al cărei nume se leagă o serie de hituri, printre care și piesa din 2007, «Ruby», poate cea mai cunoscută pe plan internațional, va cânta în prima zi a festivalului. De asemenea, la Peninsula va cânta pentru prima oară în România și noua speranță a electroswing-ului italian, trupa The Sweet Life Society. În cadrul festivalului va cânta și cea mai cunoscută trupă de ska-punk a Europei, bascii de la Ska-P„, se arată în comunicat.

Conform sursei citat, pentru prima oară în România, la Peninsula va mixa și unul din cei mai de seamă reprezentanți ai genului liquid drum and bass din Marea Britanie, Utah Jazz.

Organizatorii au anunțat că biletele pentru Festivalul Peninsula pot fi achiziționate, începând de luni, pe site-urile eventim.ro, eventim.hu și eventim.de, precum și în rețeaua Eventim.

Ca noutate, anul acesta organizatorii au pus în vânzare două tipuri de abonamente în funcție de opțiunea privind folosirea camping-ului și a facilităților aferente. Până pe 14 iunie, prețul unui abonament, fără campare, este de 150 de lei, mai apoi, până pe 17 iulie, el costă 180 de lei, iar la fața locului poate fi achiziționat cu 210 lei„, se arată în comunicat.

Abonamentele care includ facilitățile de campare costă 180 de lei (până în 14 iunie), 210 lei (până în 17 iulie), respectiv 240 de lei (la fața locului).

Biletul de o zi costă 50 de lei până în 14 iunie, mai apoi 70 de lei până în 17 iulie și 90 de lei dacă este cumpărat de la intrarea la festival.

Ediția 2013 a Festivalului Peninsula va avea loc în perioada 18-21 iulie, pe Valea Gârbăului de lângă Cluj-Napoca, pe un teren cu o suprafață de 11 hectare.