Kama Sutra si pozitia potrivita in dormitor

Apropo.ro / 22.01.2008, 16:56
Kama Sutra, cartea dragostei sau ghidul etichetei sexuale, este cea care iti ofera pozitii pe care sa le folosesti in intimitate.

Kama Sutra, cartea dragostei sau ghidul etichetei sexuale, este cea care iti ofera mai mult de 64 de pozitii pe care sa le folosesti in intimitate. Kama Sutra este una dintre cele mai antice si mai celebre lucrari de erotism scrise vreodata.

Multe din pozitiile sexuale le cunosti fara indoiala, dar le stiai si denumirea?

Pozitia Roaba

Barbatul sta in genunchi cu picioarele putin flexate. Femeia se aseaza pe spate in fata lui si isi incolaceste picioarele in jurul soldurilor lui. Se va sprijini pe coate si umeri si isi va ridica spatele. Barbatul poate sustine soldurile ei cu mainile. Este o pozitie comoda pentru barbat. Punctul G la femeie este bine stimulat ajungand mai usor la orgasm.

Pozitia Sclava

Femeia se asaza pe spate cu genunchii stransi la piept. In fata ei barbatul ingenuncheaza si se sprijina cu pieptul de picioarele ei. In aceasta pozitie organul genital al femeii este excelent stimulat. Pentru o penetrare profunda, barbatul isi poate schimba usor pozitia.

Pozitia Ancora

Femeia se aseaza pe spate usor inclinata inspre partea dreapta. Barbatul ingenuncheaza in fata ei si ii ridica piciorul stang, sprijinindu-l de umarul sau. Barbatul isi poate stimula partenera prin mangaieri, sarutari. Este o pozitie din care si punctul G poate fi stimulat.

Pozitia Copacul

Partenerii stau fata in fata. Partenera se prinde de gatul barbatului si isi incolaceste picioarele de mijlocul acestuia. Femeia se mai poate sprijini de perete. Penetrarea este adanca, partenerii stau imbratisati. In aceasta pozitie exista riscul ca partenerul sa oboseasca sau sa il doara spatele.

Pozitia Curtezana

Barbatul se asaza culcat pe pat, lungit pe spate. Femeia se asaza peste barbat cu spatele lipit de pieptul acestuia si cu fundul in poala acestuia. Pentru echilibru, partenerul isi poate tine de mijloc partenera. Atentie la greutate. Din aceasta pozitie barbatul poate mangaia sanii si clitorisul partenerei.

Pozitia Lenesului

Barbatul sta culcat pe spate, femeia se aseaza deasupra, cu spatele spre el. Barbatul poate avea control asupra partenerei daca o tine de solduri. La aceasta pozitie barbatul va avea mainile libere pentru mangaieri. Femeia se poate alege cu febra musculara.

Pozitia Misionarul Rasturnat

Femeia se aseaza pe spate si isi indoaie genunchii, lasandu-i intr-o parte. Barbatul va ingenunchea in fata ei si se va impinge in partea din spate a coapselor. Barbatul se va sprijini in maini si o va penetra pe femeie din spate. Femeia va avea un picior liber pe care sa-l miste pentru o penetrare cat mai adanca. Este considerata si o pozitie buna pentru incepatori deoarece penetrarea se face cu usurinta. Partenerul isi poate mangaia in voie partenera. Este o pozitie relaxanta pentru femeie si poate atinge usor orgasmul.

Pozitia Amazoanei

Barbatul va sta intins pe spate, iar femeia va sta in sezut peste el, cu picioarele desfacute. Din aceasta pozitie femeia are un mai mare control. Este relaxanta pentru barbat.

Pozitia Fluturele

Femeia va sta culcata pe spate cu picioarele desfacute, inar barbatul va ingenunchea in fata ei, asezandu-se intre picioarele ei. Pentru o mai buna penetrare barbatul va tine mainile sub fundul femeii, ridicandu-l in acelasi timp. In aceasta pozitie penetrarea este adanca.

Pozitia Corp la Corp

Barbatul va sta in fund pe pat, cu picioarele putin departate. Femeia se va aseza la el in poala si cu fata spre el. Isi poate incolaci picioarele in jurul mijlocului lui. Pentru miscari pline de senzatie, cei doi parteneri ar trebui sa stea cat mai aproape unul de celalalt. Barbatul o poate stimula tinand-o de fund si ridicandu-l cu ritmicitate.

Pozitia Lotus

Barbatul va sta turceste si femeia in poala lui, cu fata spre el. Cu mainile barbatului pe fundul partenerei si picioarele ei stranse in jurul mijlocului barbatului, femeia va avea libertate de miscare, putand sa se impinga in picioare pentru un control al senzatiilor.

Pozitia Antilopei

Partenerii stau in genunchi. Pentru a penetra partenera din spate, barbatul va sta sprijinit pe genunchi. Femeia se poate sprijini (impinge, opune rezistenta) de pat sau fotoliu. Indicat este ca femeia sa stea cu genunchii departati.

Pozitia Capra

Femeia va sta in genunchi, aplecata in fata, sprijinita pe coate. Barbatul va sta in genunchi, in spatele ei cu fata spre ea. Pentru o penetrare adanca, femeia ridica bazinul. Barbatul va avea astfel liberatatea miscarilor, putand sa o mangaie si sa o stimuleze pentru a spori excitarea.

Pozitia 69

Barbatul se aseaza pe spate iar femeia va sta invers peste el, in "patru labe". Din aceasta pozitie fiecare isi va putea stimula (organele genitale) partenerul manual si oral. Fiecare are libertate de miscare. Uneori este putin dificil sa corelezi miscarile in acelasi timp.

Pozitii sexuale in dormitor sunt nenumarate daca ai imaginatie… tu ai?