Kamara a invatat sa dea cu pumnul in stil kempo

De: Nicoleta Nicolae / 19.05.2012, 08:00
Kamara a invatat sa dea cu pumnul in stil kempo
Dupa ce a fost in studioul emisiunii radio "Ora de kempo", Kamara a considerat ca a venit timpul sa inceapa antrenamentele in acest sport, sub indrumarea profesorului Amatto Zaharia, presedintele Federatiei Romane de Kempo.

Astfel, cantaretul de la trupa Alb Negru si-a descatusat energiile intr-o lectie de kempo, pe care a denumit-o ca fiind „cea mai tare experienta a primaverii„.

Kamara„De mic sunt atras de sporturile de contact mai ales ca in copilarie am practicat lupte africane. Ca barbat, consider ca este esential sa stii sa te lupti, sa fii pregatit pentru orice situatie neprevazuta neplacuta. Eu nu am mai fost nevoit sa dau cu pumnul de acum 18 ani de cand cineva din familia mea a fost insultat si a trebuit sa ii iau apararea. La kempo asta inveti: cum sa te aperi, cum sa fii stapan pe situatie, cum sa scapi de energiile negative si cum sa gandesti pozitiv. M-am antrenat pentru o mai buna mobilitate a bratelor si picioarelor, pentru eficientizarea loviturilor si pentru o conditie fizica mai buna”, a spus Kamara.