Kamara, acuzat că şi-a obligat soţia să facă VIDEOCHAT. „A câştigat 10.000 $ într-o lună!” – FOTO

De: Cristiana Trifu / 25.04.2018, 11:39
Kamara, acuzat că şi-a obligat soţia să facă VIDEOCHAT.
Scandalul dintre Kamara şi soţia sa Oana continuă. Cei doi se află în proces de divorţ.

Kamara este acuzat că şi-a îndrumat soţia să facă videochat. Artistul neagă, însă susţine că nici nu o judecă pe Oana pentru alegerea făcută.

„Eu nu am dus-o de mana. Idee este urmatoarea: eu nu am dus-o pe ea de mana, asta nu inseamna ca o condamn pentru ce a facut, din postura ei de mama o inteleg. Am stiut de la bun inceput. Locuiam impreuna. Oricum nu mai aveam ideea de a continua impreuna ca si cuplu. Din punctul meu de vedere, eu nu as indemna lumea sa se duca spre aceasta meserie. Nu mai era de competenta mea, eu m-am sfatuit cu ea cu foarte multe lucruri, si daca as fi putut sa o indemn sa faca anumite lucruri era inca cu mine”, a spus Kamara , potrivit wowbiz.ro.

„Aveam niste pauze si ne intalneam toate. Nu stiam de problemele ei de acasa. Niciodata nu a spus. A spus ca el i-a sugerat sa faca videochat. Asa a spus ea”, a declarat Anca, colega de videochat a Oanei. 

Anca a povestit că Oana era adusă de Kamara la studioul de videochat. „Prima lună de muncă a făcut 10.000 de dolari. Au fost şi fete care au plecat după o zi sau două, pentru că spuneau că este foarte greu. Ei, sinceră să fiu cred că îi şi plăcea. Uneori o aducea chiar el. El a pus videochat-ul într-o lumină. Niciun bărbat din lumea asta nu trebuie să-şi lase nevasta să facă aşa ceva! Este o lume urâtă şi este prostituţie virtuală. O susţin până mor. Ea spunea că că nu este aşa. O dată ce ai avut contact sexual chiar şi printr-un monitor e tot prostituţie, sex contra cost. Eu nu cred că fata asta s-a dus de bine, pentru că nu-i lipsea nimic şi era super fericită!”, a declarat Anca, la Antena 1.

De altfel, zilele trecut reporterii de la „Xtra Night Show” au surprins-o pe Oana în faţa blocului unde funcţionează acest studio de videochat la care ea încă se pare că lucreză.