Kamara mergea cu şcoala pe stadion, la manifestări patriotice

Apropo.ro / 01.12.2014, 15:09
Kamara mergea cu şcoala pe stadion, la manifestări patriotice
Kamara, jumătatea de culoare a trupei AlbNegru, participa pe vremea când era elev la evenimente patriotice organizate de şcoala unde învăţa.
Dar nu de 1 Decembrie, căci pe atunci nu se sărbătorea, ci cu ocazia zilei  de 23 August. Artistul îşi aminteşte că se cam plictisea pe stadion, mai ales atunci când profesoarele îi punea pe elevi să ridice mai multe steguleţe colorate cu care alcătuiau steagul României.
 
“Pe când eram eu elev nu prea se sărbătorea 1 Decembrie. Ieşeam pe stadion, cu colegii de clasă şi cu şcoala, cu ocazia zilei de 23 august. Profesoarele ne dădeau steguleţe în culorile roşu, galben şi albastru, pentru a forma steagul României. Eu aveam unul de culoare albastră şi ne puneau să ridicăm partea albastră a steagului. Îmi amintesc că mă plictiseam foarte tare pe stadion…”, povesteşte Kamara, care de când a devenit tătic pentru a două oară profită de timpul liber pentru a-l petrece alături de băieţelul său.
 
 
Foto: Facebook
 
 
Zilele trecute, Kamara a lansat o nouă piesă, “Maria”, în colaborare cu Ralflo. Pentru prima oară, cei doi artişti cânta despre o povestea de dragoste în limba franceză.
 
Piesa  “Maria”, Ralflo& Kamara, o puteţi asculta aici: