Kanal D, lider de piață la nivel național cu serialul „Fiica Ambasadorului”

De: Ana Obretin / 05.01.2022, 15:00
Kanal D, lider de piață la nivel național cu serialul

Kanal D a fost lider de audiență, la nivelul întregii țări, în prime time, cu serialul „Fiica Ambasadorului”, marți seară. Cel de-al doilea episod al producției a plasat postul TV pe primul loc în topul televiziunilor din România, cu 9,1% rating și 19,7% share.

Peste un milion și jumătate (1.598.000) de români din întreagă țară au urmărit întâmplările prin care au trecut personajele lor preferate. Minutul de aur, atins la 20.59, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, 1.801.000 de telespectatori din întreaga țară, potrivit unui comunicat remis Apropo de Kanal D.

Serialul „Fiica ambasadorului” prezintă lumea plină de provocări și emoție a doi îndrăgostiți, Sancar (Engin Akyürek), fiul unui arendaș, și Nare (Neslihan Atagül), fiica unui ambasador turc. Sancar nu a părăsit niciodată satul în care s-a născut, Muğla; Nare, în schimb, este o cosmopolită care, datorită naturii profesiei tatălui, a avut ocazia să trăiască și să crească în mai multe orașe din diverse zone ale lumii. Tânjind în permanență unul după altul, cei doi se văd doar câteva zile pe an, iar iubirea lor crește odată cu scurgerea timpului. Sancar și Nare își fac planuri de căsătorie, însă, în noaptea în care își unesc destinele, Nare . O legendă prinde viață odată cu această dispariție, unii susțînând că Nare a fost înghițită de ape, alții vehiculând ideea că tânăra ar fi fugit din țară. În mod straniu, fiica ambasadorului, care a dispărut în noaptea nunții sale, va ajunge la altă nuntă, la ani distanță…

Povestea continuă, miercuri, de la ora 20:00, cu un nou episod al serialului „Fiica Ambasadorului”, cu Neslihan Atagul și Engin Akurek în rolurile principale. Producția este difuzată de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

CITEȘTE ȘI: „Melek”, un serial turcesc eveniment, difuzat din 3 ianuarie la Kanal D

Foto: Kanal D