Kanal D reia un serial turcesc întrerupt de 10 luni, „Prizoniera destinului”

De: Ana Obretin / 23.11.2021, 15:17
Kanal D reia un serial turcesc întrerupt de 10 luni,

Serialul turcesc „Prizoniera destinului” revine în casele telespectatorilor cu noi episoade, din 8 decembrie, de la ora 20:00, la Kanal D.

„Prizoniera destinului”, o producție turcească inspirată din fapte reale, revine cu noi episode pline de emoție și suspans, după ce serialul „Doctorul minune” va fi ajuns la final, pe 7 decembrie.

„Povestea tulburătoare de viață a frumoasei Zeynep (Demet Özdemir), copila născută într-o familie plină de lipsuri, merge mai departe. Telespectatorii s-au atașat de această tânără care a trecut printr-o serie de încercări. Crescută de Nermin (Senan Kara), mama adoptivă, și ajunsă la maturitate, Zeynep l-a cunoscut pe Mehdi (İbrahim Çelikkol), alături de care și-a întemeiat o familie.  Deși părea că drumul lor va fi unul lin, viața avea să supună tânăra familie la tot felul de încercări. Zeynep și Mehdi au ajuns să divorțeze și o serie de evenimente tragice le marchează, în continuare, destinele”, se arată într-un comunicat remis Apropo de Kanal D.

După ce a depășit cu bine o situație limita, care i-a pus viața în pericol de moarte, Mehdi s-a întors după gratii, acuzat fiind că a înjunghiat un coleg de celulă. În acest timp, Bariș, tânărul avocat care s-a îndrăgostit de Zeynep, speră că relația cu frumoasă față treacă la alt nivel. La fel speră și Nermin, mama adoptivă a frumoasei fete, care vede în chipeșul avocat bărbatul potrivit pentru fiica ei.

Noile episoade îi are în distribuție pe Demet Özdemir (Zeynep) și İbrahim Çelikkol (Mehdi). Serialul „Prizoniera destinului” va putea fi urmărit de luni până vineri.

CITEȘTE ȘI: Vladimir Drăghia și Grațiela Teohari Duban prezintă „Deștepți cu banii”, la Kanal D

Foto: Kanal D