Kanoute da asigurari ca va ramâne la FC Sevilla

Apropo.ro / 25.06.2007, 15:52
Kanoute da asigurari ca va ramâne la FC Sevilla
Atacantul Frederic Kanoute a dat asigurari, duminica, la postul de radio Cadena Ser, ca nu a primit nicio oferta si ca va ramâne la FC Sevilla, informeaza AFP. În momentul în care a fost întrebat daca va ramâne la FC Sevilla, Kanoute, autorul golului victoriei din meciul cu Getafe,

Atacantul Frederic Kanoute a dat asigurari, duminica, la postul de radio Cadena Ser, ca nu a primit nicio oferta si ca va ramâne la FC Sevilla, informeaza AFP.

În momentul în care a fost întrebat daca va ramâne la FC Sevilla, Kanoute, autorul golului victoriei din meciul cu Getafe, care a dus la câstigarea Cupei Spaniei, a raspuns: „Da, în principiu da”.

„Am auzit multe lucruri pe care nu le-am spus niciodata. Îmi mai ramân doi ani de contract si, deocamdata, nu am primit nicio oferta, deci ramân aici”, a explicat Kanoute.

Al treilea golgheter în campionatul Spaniei (21 goluri), Kanoute, în vârsta de 29 de ani, a ajuns la FC Sevilla în august 2005, de la Tottenham. El a mai jucat la West Ham United si la Olympique Lyon.

Mediafax