Kanye West a cumpărat verighete pentru nunta cu Kim Kardashian

Redacția / 19.08.2013, 12:16
Kanye West a cumpărat verighete pentru nunta cu Kim Kardashian
Rapperul american Kanye West, a cărui iubită Kim Kardashian a născut în luna iunie primul copil al cuplului, a fost văzut în magazinul de bijuterii Cartier din Beverly Hills, în timp ce cumpăra verighete.

De asemenea, cântăreţul american s-ar fi uitat la o verighetă cu un diamant încastrat pentru logodnica lui. ”Kanye studia cu atenţie toate inelele de căsătorie, ca şi cum s-ar pregăti să ia o mare decizie. Şi când spun «mare», mă refer chiar la ceva mare, cântăreţul se uita la cele mai mari şi mai scumpe diamante din întreg magazinul”, a declarat o sursă pentru site-ul X17.com.

Rapperul, în vârstă de 36 de ani, a părăsit magazinul fără a avea asupra lui o pereche de verighete, însă a folosit cardul de credit şi se speculează că ar fi comandat un inel special pentru logodnica lui, Kim Kardashian, care a mai fost căsătorită de două ori.

De asemenea, o sursă a dezvăluit anterior că cei doi se pregătesc să se căsătorească, iar marele eveniment ar putea avea loc la Paris, informează  contactmusic.com.