Kanye West a pocnit un adolescent din cauza lui Kim Kardashian

De: Gabriela Voicu / 14.01.2014, 18:00
Kanye West a pocnit un adolescent din cauza lui Kim Kardashian
Rapperul Kanye West a lovit un adolescent cu pumnul în față, motivând că i-a adresat cuvinte injurioase iubitei sale, Kim Kardashian.

Rapperul Kanye West a lovit un adolescent cu pumnul în față, motivând că i-a adresat cuvinte injurioase iubitei sale.

Conform site-ului tmz.com, adolescentul, în vârstă de 18 ani, i-a deschis ușa vedetei Kim Kardashian, în timpul unei vizite a acesteia la un centru medical din Beverly Hills, Los Angeles, și a insultat paparazii strânși la intrare, numindu-i „negri”.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Când Kim i-a spus tânărului că nu ar trebui să folosească acest cuvânt pentru a insulta alte persoane, acesta i-a adresat și ei cuvinte injurioase, afirmând că încerca doar să o ajute.

„Încercam să te ajut, taci din gură, amantă de negru (…)”, i-ar fi spus acesta.

Kanye West

Ulterior, Kim Kardashian a ieșit din clădire și l-a sunat pe Kanye West, așteptând sosirea acestuia. Conform unor surse, Kanye și-a făcut apariția imediat și, însoțit de logodnica lui, a intrat în centrul medical și l-a lovit cu pumnul pe tânăr, strigând „Avem totul înregistrat”.

Poliția a sosit la locul incidentului, iar tânărul intenționează să îl dea pe rapper în judecată. Kanye West este acum suspect într-o anchetă de agresiune și trebuie să răspundă la întrebările forțelor de ordine.