Kanye West îl dă în judecată pe co-fondatorul Youtube din cauza unui videoclip

De: Gabriela Voicu / 29.10.2013, 14:30
Kanye West îl dă în judecată pe co-fondatorul Youtube din cauza unui videoclip
Kanye West vrea să îl dea în judecată pe Chad Hurley, co-fondatorul site-ului Youtube, pentru că a urcat pe internet un clip cu el și Kim Kardashian, care nu ar fi trebuit făcut public.

În august 2013, co-fondatorul site-ului Youtube Chad Hurley a lansat serviciul de video-sharing MixBit, în încercarea de a continua succesul înregistrat de Youtube. Datorită cântărețului Kanye West, MixBit a primit recent atenția cuvenită, după ce Hurley a publicat o înregistrare de la evenimentul în cadrul căruia West a cerut-o în căsătorie pe Kim Kardashian.

Deși aceasta  fost o mișcare bună pentru Hurley, având în vedere că mass-media actuală gravitează mai mult sau mai puțin în jurul celebritatilor, demersul lui Hurley l-a înfuriat atât de mult pe Kanye West încât starul este hotărât să îl dea în judecată pe co-fondatorul Youtube. Potrivit TMZ, Hurley ar fi violat o clauză de confidențialitate când a postat clipul, care este și cel mai detaliat astfel de material de pe internet.

Potrivit unor surse, cererea în căsătorie a lui West nu ar fi trebuit înregistrată deloc, dar cineva care a fost invitat la eveniment a înregistrat în secret și a distribuit materialul video. TMZ mai scrie că celebrii Kim și Kanye bănuiec deja cine ar fi putut face asta, iar un proces este iminent, având în vedere că persoana sau persoanele respective au încălcat contractul de confidențialitate pe care îl semnaseră înainte de a participa la eveniment.