Kanye West, plătit regește pentru a cânta la o nuntă

De: Gabriela Voicu / 03.09.2013, 12:30
Kanye West, plătit regește pentru a cânta la o nuntă
Cântărețul american Kanye West a primit un onorariu imens pentru un concert pe care l-a susținut în Kazahstan, la nunta nepotului președintelui acestui stat.

Cântărețul american Kanye West a primit un onorariu de 3 milioane de dolari pentru un concert pe care l-a susținut în Kazahstan, sâmbătă seară, la nunta unui nepot al președintelui acestui stat, Nursultan Nazarbaev. Aysultan Nazarbayev, în vârstă de 23 de ani, s-a căsătorit cu Alima Boranbayeva, în vârstă de 20 de ani. Și Beyonce a fost invitată la acest eveniment, dar onorariul ei nu este cunoscut. 

Suma colosală cu care a fost plătit Kanye West a stârnit furia cetățenilor din Kazahstan, o țară în care nivelul sărăciei este ridicat. Și câțiva colegi de breaslă ai cântărețului și-au exprimat dezamăgirea că acesta a ignorat drepturile unor oameni pentru a câștiga bani ușor.

Nursultan Nazarbaev

Rezidenții au fost revoltați și în 2011, când Sting a susținut un concert în Kazahstan. Atunci, artistul a făcut totuși un apel umanitar către fani la încheierea concertului său. 

Kanye West a spus acum ceva vreme că își va folosi averea pentru a le proteja pe iubita sa, Kim Kardashian, și pe fiica lor, North.

Kanye a devenit tată după ce starleta americană a născut, la jumătatea lunii iunie, o fetiță.

El și-a lansat cel mai nou album de studio, „Yeezus”, tot în luna iunie a acestui an.