Kanye West spune că încearcă să divorţeze de Kim Kardashian de când aceasta s-a întâlnit cu rapperul Meek Mill într-o cameră de hotel

De: Andra Voiculescu / 22.07.2020, 16:30
Kanye West spune că încearcă să divorţeze de Kim Kardashian de când aceasta s-a întâlnit cu rapperul Meek Mill într-o cameră de hotel

În cea mai recentă postare a sa de peTwitter, Kanye West a scris că nu a fost în regulă ca soţia sa, Kim Kardashian, să se întâlnească cu Meek Mill pentru a vorbi despre „reforma închisorilor” şi a numit-o pe mama ei Kris Jenner drept „Kris Jong-Un”, în timp ce a acuzat perechea de „supremaţie albă”.

West a repetat, de asemenea, afirmaţia că soţia şi soacra sa au încercat să-l spitalizeze pe fondul îngrijorărilor cu privire la sănătatea sa mintală după intrarea sa bizară în cursa prezidenţială din 2020.

„Kris şi Kim au făcut o declaraţie fără aprobarea mea … nu asta ar trebui să facă o soţie”, a spus Kanye după ce a raportat că pe Kardashians le-au înfuriat ultimele lui giumbuşlucuri.

Kanye şi-a şters tweeturile din noapte târziu la doar o jumătate de oră după ce le-a postat, cu excepţia unei postări finale pe care le-a semnat ca provenind de la „viitorul preşedinte”.

Cererea de divorţ şoc vine după ce surse au susţinut că Kim, 39 de ani şi Kanye, 43 de ani, sunt deja „separaţi” şi au sărit „la gâtul celuilalt” cu „bust-uri” zilnice în timpul lockdown-ului.

Tweet-urile gratuite ale lui Kanye s-au referit şi la rapperul Drake şi la prietena lui Kim Kardashian, Larsa Pippen, fără a explica mai departe, dar a urmat întrebarea: „Ar trebui să spun mai mult?”.

Într-o referire bizară la Michael Jackson şi rivalul său, fostul şef Sony Music, Tommy Mottola, West a spus că „MJ v-a spus despre Tommy înainte să-l omoare”.

Kanye a dezvăluit duminică în mitingul său din Carolina de Sud că el şi Kim au avut în vedere să o avorteze pe fiica lor, North.

West pretinsese cu doar 24 de ore mai devreme: „Kim încerca să zboare la Wyoming cu un doctor pentru a mă închide ca în filmul Get Out”, după apariţia lui tulburătoare la mitingul campaniei din Carolina de Sud, primul său de când a anunţat pe 4 iulie că intra în cursa pentru alegerile din 2020.

Page Six relatează că prietenii se tem că mariajul ar putea să nu supravieţuiască recentului comportament înspăimântător al lui West, întrucât el primeşte alte celebrităţi, inclusiv pe comediantul Dave Chappelle, la ferma sa din Wyoming, dar continuă să-şi evite soţia.

 

Sursa foto: Kim Kardashian Instagram