Kapetanos: „Criticile ma fac puternic!” (Prosport)

Apropo.ro / 04.11.2008, 08:56
Kapetanos:
Kapetanos e un tip retras, familist, bine crescut si e greu de crezut ca poate supara pe cineva, scrie Prosport.

Kapetanos e un tip retras, familist, bine crescut si e greu de crezut ca poate supara pe cineva. Nu-i place sa acorde interviuri si poate si de asta s-a „strecurat“ destul de repede dupa meciul cu Dinamo, fara a da vreo declaratie. Atacantul stelist a vorbit in exclusivitate cu ProSport.

Pantelis, cum ti s-a parut meciul cu Dinamo?

A fost primul meu derby din Romania. Imi plac astfel de partide pentru ca simti ritmul suporterilor. A fost fantastic. Atmosfera poate fi comparata cu cea din marile derby-uri ale Greciei. Si acolo, la fel ca aici, suporterii isi incurajeaza frenetic jucatorii.

Spune-mi doua lucruri: cum ai putea descrie golul marcat de tine? Si, te-ai mai gandit la sutul pe care l-ai avut in repriza a doua in bara?

La golul meu s-a vazut munca intregii echipe. Banel mi-a dat o centrare extraordinara, eu am sarit bine si a fost simplu apoi sa trimit mingea in poarta. La antrenamente lucram intens la loviturile de cap. Imi place sa inscriu, recunosc, dar nu sunt individualist. Dau si pase colegilor. La faza barei, eram cu spatele la poarta, am pivotat si am tras cu putere. Am avut ghinion.

Citeste interviul integral cu varful Stelei, pe Prosport.ro

Foto: Prosport.ro


Â