Karl Lagerfeld, despre Pippa Middleton: „Nu-mi place fața ei!”

De: Gabriela Voicu / 01.08.2012, 16:40
Karl Lagerfeld, despre Pippa Middleton:
Designerul Karl Lagerfeld continuă cu afirmațiile denigratoare la adresa unor vedete, iar de data aceasta ținta lui este Pippa Middleton.

După ce în februarie a numit-o „grăsuță” pe Adele, designerul Karl Lagerfeld a „comis-o din nou, declarând că nu îi place fața Pippei Middleton (28 de ani).

Deși o admiră foarte mult pe Kate, soția Prințului William, Lagerfeld nu o consideră frumoasă pe sora ei mai mică, Pippa, care a devenit celebră odată cu apariția la nunta regală.

„Kate Middleton are o siluetă frumoasă și este potrivită pentru William. Îmi place genul acesta de femeie, admir frumusețea clasică. Pe de altă parte, sora ei se chinuie degeaba. Ar trebui să ne arate doar fundul”, a spus Lagerfeld.

Victoria Beckham

Nici despre Heidi Klum designer-ul nu are cuvinte frumoase, considerând că celebrul model este prea solidă și are sâni prea mari pentru a defila pe catwalk.

În schimb, Lagerfeld o place foarte mult pe Victoria Beckham, mai ales datorită siluetei ei subțiri.

„E grozavă, îmi place mult. O știu de mulți ani. A avut o carieră în muzică, are un soț minunat (David Beckham), copii frumoși, iar acum este designer. Corpul ei, după patru nașteri, arată senzațional. Nu sunt multe femei ca ea. E foarte disciplinată. Eu și ea avem aceleași obiceiuri alimentare. Am realizat o ședință foto cu Victoria în rolul lui Coco Chanel, în doar trei ore”, a mai spus Karl Lagerfeld, potrivit The Sun.