Karla Henry este Miss Pamant 2008!

Apropo.ro / 11.11.2008, 14:30
Karla Henry, cea care a reprezentat Filipine la concursul de frumusete Miss Pamant, a castigat titlul suprem!

Karla Paula Henry, cea care a reprezentat Filipine la concursul de frumusete Miss Pamant, a castigat titlul suprem, a fost incoronata Regina.

Pe langa titlu de Miss Pamant 2008, s-au mai acordat si cele de Miss Aer (Miriam Odemba-Tanzania), Miss Apa (Abigail Elizade Romo-Mexic) si Miss Foc (Tatiane Alves-Brazilia).

Show-ul a fost prezentat de cantaretul Billy Crawford, care le-a avut alaturi pe Riza Santos, Miss Pamant 2004 si pe Priscilla Meireless Almada, Miss Pamant 2006.

Candidatele la titlul suprem au vorbit oamenilor despre importanta mediului inconjurator, despre cum poate contribui fiecare la imbunatatirea acestuia.

 

 

 

 

Intrebata ce mesaj ar tansmite noului presedinte al Statelor Unite, Karla a raspuns: " L-as incuraja sa vorbeasca lumii despre importanta mediului inconjurator, i-as spune sa introduca in scoli cursuri despre mediu, in Statele Unite sau in Filipine. Toti ar trebui sa avem cunostinte despre mediu. Cel mai important, ar trebui sa-i invatam pe tineri, ei sunt viitorul, ei sunt cei ce vor avea grija de planeta noastra mai tarziu. Cred cu tarie in zicala- copiii sunt viitorul".

NU RATA GALERIA FOTO!

Karla Paula Henry

COMEDIA ELECTORALA ESTE DOAR LA APROPO.RO! CLICK AICI

Comedia Electorala

Vezi Bancul Topless al Zilei, numai pe Showbiz.ro!

 

Â