Kate Bosworh și Michael Polish s-au căsătorit

De: Gabriela Voicu / 02.09.2013, 12:30
Kate Bosworh și Michael Polish s-au căsătorit
Actrița Kate Bosworh și regizorul Michael Polish s-au căsătorit, sâmbătă, în Montana, SUA, în cadrul unei "ceremonii intime".

Kate Bosworth este o frumusețe blondă nelipsită din topurile celor mai sexy femei din lume și a jucat în filme precum „Straw Dogs”, alături de fostul iubit, Alexander Skarsgaard, „Life happens”, „Another Happy Day”, „Superman Returns”, „21” și „Beyond the Sea”.

Actrița în vârstă de 30 de ani s-a măritat recent cu iubitul ei, regizorul Michale Polish, în vârstă de 42 de ani. Nunta a avut loc sâmbătă, în Montana, într-un cadru restrâns, la eveniment luând parte în jur de 50 de invitați, rude și prieteni.

Kate Bosworth și Michael Polish

Dar dacă Bosworth este lăudată pentru atuurile ei fizice, nu se poate soune același lucru despre soțui ei, Michael. Bosworth și Polish sunt împreună din august 2011, djupă ce s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei Big Sur. Înainte de Michael, Kate a avut o relație cu actorul Alexander Skarsgard, cu care a fost 2 ani. Între 2002 și 2006 ea s-a iubit cu Orlando Bloom, actualul soț al modelului Miranda Kerr.