Kate del Castillo se mărită

Apropo.ro / 02.09.2009, 00:05
Kate del Castillo se mărită
Actriţa de origine mexicană a anunţat că se va căsători la sfîrşitul acestui an cu Aarón Díaz.

Cunoscută publicului român pentru rolurile sale din telenovelele "Ramona" şi "Minciuna", actriţa de origine mexicană Kate del Castillo crede că şi-a găsit sufletul pereche, chiar dacă în relaţia ei cu Aarón Díaz viaţa n-a fost numai lapte şi miere.

De fapt, în cei doi ani şi jumătate de cînd s-au cunoscut, Kate şi Aarón s-au iubit şi s-au despărţit furtunos, stînd o vreme separaţi. Acum, cei doi sînt din nou împreună şi sînt mai hotărîţi ca niciodată să-şi lege destinele. Zis şi făcut, cuplul se află deja în toiul pregătirilor pentru nuntă şi au stablit din start că vor organiza două ceremonii: una, pentru familie, în capitala Mexicului, iar cealaltă, pentru prieteni şi cunoscuţi, în Los Angeles.

Anul acesta pare să-i priiască lui Kate. Cu ceva timp în urmă, ea a fost premiată cu trofeul Juventud pentru rolul din "La misma luna", reuşind s-o devanseze în preferinţele cinefililor chiar şi pe mult mai cunoscuta Penélope Cruz, nominalizată pentru pelicula "Vicky Cristina Barcelona".

Tot anul acesta, Kate del Castillo va avea ocazia să joace din nou alături de Guy Ecker într-o nouă producţie mexicană, iar L’Oréal i-a oferit un contract generos pentru a deveni imaginea produselor sale în America Latină.