Kate Hudson este cel mai frumos om

Apropo.ro / 01.05.2008, 15:17
Kate Hudson este cel mai frumos om
Kate Hudson a fost desemnata de revista People drept cel mai frumos om al anului.

Kate Hudson a fost desemnata de revista People drept cel mai frumos om al anului.

Actrita s-a situat pe primul loc in clasamentul celor mai frumosi 100 de oameni datorita naturaletii si frumusetii native. Kate le-a intrecut astfel pe Jessica Alba, Eva Longoria, Sarah Silverman si Salma Hayek.

Actrita a marturisit ca nu a fost intodeauna o tipa dupa care lumea intorcea capul: ”Am fost genul de fată băiețoasă. Am crescut împreună cu trei băieți, frații mei, iar eu eram fetița cu rochiță care mereu se întorcea acasă plină de zgârieturi și vânătăi. Aveam totuși și ceva feminin în mine, pentru că întotdeauna aveam grija să nu fiu pusă în situația jenantă de a mi se vedea lenjeria intimă”,

Kate este o actrita talenta care a reusit in doar trei ani de la inceputul carierei sa ajunga pe coperta celebrei reviste „Vanity Fair“.

Rumer Willis Daca in copilarie era poreclita "cap de rechin" acum figureaza in majoritatea topurilor celor mai frumosi oameni din lume.

Locul secund al clasamentului este ocupat de Salma Hayek care este foarte "hot" la cei 41 de ani ai sai.

Din urma vine cantareata Mary J Blige (37 de ani), iar surpriza clasamentului o reprezinta Rumer fiica mare a lui Bruce Willis si a lui Demi Moore. Aceasta a ajuns pe locul patru datorita rolului ei din comedia The Hourse Bunny.