Kate Middleton are profilul femeii perfecte

De: Carmen Ulian / 30.01.2015, 17:00
Părul închis la culoare, ochii verzi, un corp svelt, nefumătoare și băutoare de ocazie este profilul femeii perfecte în viziunea a 22.000 de bărbați. Kate Middleton este cel mai aproape de acest ideal.

Potrivit unui studiu la care au participat 22.000 de bărbați britanici privind profilul femeii perfecte, din descrierile lor ducesa Kate Middleton pare a fi cea descrisă de intervievați.

Studiul a fost efectuat colectând cerințele bărbaților înregistrați pe un site de întâlniri. În viziunea lor, femeia ideală are părul închis la culoare, ochii superbi și verzi, are o siluetă trasă prin inel, nu fumează și bea numai la ocazii. Nu uităm nici de nivelul educației.

Prin comparație, soția Prințului William al Marii Britanii, ducesa Kate Middleton, se apropie cel mai mult de descriere.

Kate Middleton a terminat studiile la Universitate, provinde dintr-o familie educată și de viță nobilă, nu fumează, are grijă de silueta ei, este elegantă, nu face excese, bea numai la ocazii speciale și atunci foarte puțin, este discretă, este atentă la comportament și gesturile din public, are calități fizice demne de invidiat și un zâmbet fermecător.

Astfel, Prințul William ar trebui să se considere cel mai norocos bărbat din lume că a întâlnit femeia ideală.